У Києві створили експериментальний театр NASHi.etc: чим він особливий

У Києві створили експериментальний театр NASHi.etc: чим він особливий Фото: NASHі.etc

У Києві з'явився експериментальний театр нового формату NASHі.etc, де незалежні митці зможуть втілити свої творчі ідеї та створити власні проєкти. Про це пише "Детектор медіа" з посиланням на пресслужбу театру.

Засновницями NASHi.etc є театральна експертка українського походження Романа Соутус та Софія Ющенко, яка стала виконавчою директоркою театру. Натхненням для проєкту став нью-йоркський авангардний театр La MaMa, де працювала Соутус. Свого часу з цим театром співпрацювали Роберт де Ніро, Аль Пачіно, Денні де Віто та інші визначні артисти.

У NASHi.etc кажуть, що їхньою ціллю є розвиток сучасного українського театру.

Ми маємо на меті розвивати сучасний український театр, стимулюючи митців до експериментів та пошуку нових сучасних підходів до театру, надаючи простір для навчання і практики, а також представлення на міжнародному рівні, — каже Романа Соутус.

Прем'єра першою вистави нового театру "Кабаре На Кордоні" відбудеться 18 листопада у київському Будинку кіно. Спектакль об'єднає одразу п'ять творчих груп, які представлять глядачам незвичайний кабаре-перфоманс на тему перетину кордонів.

Крім того, "Кабаре На Кордоні" транслюватимуть наживо у тому самому нью-йоркському театрі La MaMa, який став партнером NASHi.etc.

Нагадаємо, Молодий театр, Олена Коляденко та Freedom ballet об'єдналися, щоб створити українську версію мюзиклу "Кабаре". Глядачі зможуть побачити виставу у грудні в Київському національному академічному Молодому театрі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації