У Києві та області відбудуться масові читання коміксу про пригоди Пса Патрона

У Києві та області відбудуться масові читання коміксу про пригоди Пса Патрона Ілюстрація: ЮНІСЕФ

4 квітня, в Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, ЮНІСЕФ спільно з партнерами та Псом Патроном проведуть серію заходів для дітей з метою формування культури безпеки серед населення. 

Для дітей молодшого віку (4-12 років) відбудуться масові читання нового коміксу "Пес Патрон та його пригоди". Його створили ЮНІСЕФ у співпраці з ДСНС.

"Пес Патрон та його пригоди" – це серія коміксів, яка складається з 5 випусків. Кожен із них містить по дві історії з пригодами Патрона на тему мінної безпеки та ментального здоров'я. 

До Дня мінної просвіти вийде перший випуск коміксу. Решта — протягом квітня-травня. Комікс також буде розповсюджуватися, але тільки на безоплатній основі через партнерські організації ЮНІСЕФ, мультицентри та подібні локації. 

Масові читання коміксу відбудуться 4 квітня о 14:00 у понад 30 містах та селищах, які знаходяться в замінованих областях чи перебувають під обстрілами. На одне з читань завітає Пес Патрон та його господарі, аби наживо прочитати історії його пригод дітям.

Афіша

Відбудуться читання і в Києві та Київській області. Можливо, саме на одне з них і завітає найвідоміший собака країни. Локації, де відбудуться читання:

  • Київ — Троєщина Парк (вул. Маяковського 1В), Вокзальна площа, 1 (перехід), Вокзальна площа, 1 (перший поверх вокзалу);
  • Макарів —ліцей №1 (вул. Піонерська, 3);
  • Гостомель — ліцей №1 (вул. Рекунова, 38).

Раніше "ТиКиїв" писав, що Музей Ханенків відкриває креативні майстерні для підлітків. Кому будуть цікаві ці заняття та як долучитися до них – читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації