У Києві відкриється новий виставковий простір: що там буде цікавого

У Києві відкриється новий виставковий простір: що там буде цікавого Фото: фейсбук-сторінка War Artists Union

Цього тижня в Києві презентують проєкт War Artists Union та відкриють постійно діючий виставковий простір проєкту.

War Artists Union — це команда українських митців, які спеціалізуються на створенні ексклюзивних артоб'єктів для дизайну інтер'єру з уламків військової техніки та зброї. Проєкт покликаний нагадати, що мистецтво може змінювати світ і може перетворювати знаряддя вбивства на символи відродження.

У Києві відкриється новий виставковий простір
Фото: фейсбук-сторінка War Artists Union

Україна ніколи не буде такою, як раніше, але навіть з понівечених уламків українці здатні творити прекрасне. Прийде час і ми переможемо, прийде час і Україна трансформується і стане ще кращою, ніж була. І саме мистецтво має відображати цю трансформацію, демонструвати світу нову Україну та формувати новий імідж країни, — зазначають автори проєкту War Artists Union.

Презентація проєкту відбудеться в п'ятницю, 20 жовтня. Під час заходу можна буде наживо подивитися колекцію артоб'єктів зі зброї та поспілкуватися з авторами робіт.

У Києві відкриється новий виставковий простір
Фото: фейсбук-сторінка War Artists Union

Під час презентації проєкту War Artists Union також проведуть благодійний аукціон. На ньому продадуть кілька витворів мистецтва та цікавих трофеїв. А всі виручені кошти передадуть благодійному фонду ВатагаЮА, що займається допомогою військовим у зонах бойових дій.

  • ДЕ? Київ, БЦ CityZenPark, вул. Сумська 1
  • КОЛИ? Презентація відбудеться у п'ятницю, 20 жовтня, о 18:00. Виставка працюватиме на постійній основі з вівторка по суботу з 11:00 до 19:00
  • СКІЛЬКИ? Вхід вільний
У Києві відкриється новий виставковий простір
Афіша

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкрилася фотовиставка про життя під час блекауту. Детальніше про неї читай за посиланням

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації