У Києві відкрилась перша в Україні people-friendly кондитерська для собак

У Києві відкрилась перша в Україні people-friendly кондитерська для собак Усі фото: instagram.com/fluffyfamily.cakes

У Києві на лівому березі 19 жовтня відрилась перша в Україні people friendly кондитерська для собак FLUFFY&FAMILY. Тут подають ласощі як для домашніх улюбленців, так і для їхніх власників.

Кондитерська розташована у житловому комплексі "Комфорт Таун" за адресою вул. Березнева, 14-Б. Раніше власниці мали звичайну кондитерську Mom's Bakery, потім почали створювати торти для собак, а тепер врешті відкрили кафе-кондитерську.

0 / 0

Відтепер ваші песики зможуть ласувати справжні натуральні десерти: торти, капкейки, улюблені круасани та багато іншого, — кажуть у FLUFFY&FAMILY.

Усі собачі солодощі готуються за унікальними рецептами, які були розроблені спільно з ветеринарами, щоб тваринам було не тільки смачно, а й корисно. 

Про людей також подбали. Вони можуть випити у закладі кави та скуштувати десерти від Mom's Bakery. Також можна придбати одяг та різні аксесуари для песиків.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що бельгійська вівчарка малінуа на кличку Базз посіла перше місце на Всеукраїнському турнірі пам'яті кінолога Олександра Ющенка. Пес із Києва став найкращим у пошуку вибухових речовин. 

Читай також: "ПТСР у тварин: як виявити психологічну травму у свого улюбленця"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації