У Києві відкрилася виставка світлин, зроблених у здичавілих місцинах Полісся

У Києві відкрилася виставка світлин, зроблених у здичавілих місцинах Полісся Фото: фейсбук-сторінка центру сучасного мистецтва "Білий Світ"/Сергій Мазураш

У київському центрі сучасного мистецтва "Білий Світ" відкрилася виставка фотографій Андрія Котлярчука "Поліські містерії". Фотохудожник і мистецтвознавець представив публіці знімки людей та пейзажів, зроблених у здичавілих і автентичних місцинах українського Полісся.

У Києві відкрилася виставка світлин, зроблених у здичавілих місцях Полісся
Фото: фейсбук-сторінка центру сучасного мистецтва "Білий Світ"/Сергій Мазураш

Андрій Котлярчук понад 10 років мандрує Поліссям з плівковою фотокамерою. Він став провідником у цей архаїчний світ містики й останній острівець давньої цивілізації лісового народу поліщуків. Автор знімає на чорно-білу плівку великого формату.

На світлинах Андрія Котлярчука можна побачити людей, яких не торкнулася глобалізація, їхні містичні обряди, справжні джунглі диких лісів, які ніколи не знали сокири, архітектуру поліських садиб і речі побутового вжитку поліщуків. Окремим блоком виділене питання наступу природи на покинуті селища Чорнобильської зони.

0 / 0
  • ДЕ? Київ, центр сучасного мистецтва "Білий Світ", вул. Євгена Чикаленка, 21а
  • КОЛИ? Виставка працюватиме до 21 квітня. Графік роботи: середа-неділя з 11:00 до 19:00
  • СКІЛЬКИ? Вхід вільний

Раніше "ТиКиїв" писав, що столичний музей війни розпочав благодійний аукціон з лотами воєнного часу. Як взяти в ньому участь — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації