У Києві відкрили третій Центр ветеранського розвитку

У Києві відкрили третій Центр ветеранського розвитку Фото: depositphotos.com

Міністерство у справах ветеранів України відкрило  третій Центр ветеранського розвитку у столиці та 15-й — в Україні. Він працюватиме на базі "Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна". Про це повідомляє пресслужба Кабінету міністрів.

Усі центри працюють на базі ВНЗ. В них ветерани та ветеранки, ветерани і ветеранки з інвалідністю зможуть здобути освіту та опанувати нову професію. 

Також у Центрі можна отримати навчання та пройти перепідготовку, одержувати психологічну, соціальну, юридичну та іншу допомогу у межах повернення до цивільного життя.

Мінветеранів докладає максимум зусиль для того аби ветерани, які повертаються до цивільного життя, мали змогу стати економічно активними та фінансово незалежними. Це є  запорукою швидкого відновлення України після Перемоги. Ми розглядаємо Центри ветеранського розвитку як освітні хаби, які сприятимуть нашим Захисникам і Захисницям, їхнім рідним повернутися до мирного життя, — сказав в.о. міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Наразі у виші навчається приблизно 320 ветеранів та військовослужбовців, а за період з 2014 року освіту в університеті "Україна" здобули 435 осіб цих категорій. 

Нагадаємо, що Київ компенсуватиме низку стоматологічних послуг захисникам.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації