У Києві відкрили виставку, присвячену мінній безпеці

У Києві відкрили виставку, присвячену мінній безпеці Фото: фейсбук-сторінка Музею історії міста Києва

У Музеї історії міста Києва відкрили фотовиставку "Defining Futures: Люди, команди і технології для мінної безпеки України". Автором світлин є фотограф Джайлз Дьюлі — Уповноважений ООН із прав людей з інвалідністю в контексті війни й розбудови миру. Своїми роботами фотомитець хоче розповісти світу про реалії забруднення мінами і нерозірваними боєприпасами на території України. Про це повідомили на офіційній сторінці Музею історії міста Києва в фейсбуці.

У Києві відкрили виставку, присвячену мінній безпеці
Фото: фейсбук-сторінка ПРООН в Україні

Виставка "Defining Futures: Люди, команди і технології для мінної безпеки України" — це спільний проєкт ПРООН в Україні та благодійної організації Legacy of War Foundation. Її приурочили до Міжнародного дня просвіти з мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності, який відзначають щороку 4 квітня.

Мета фотовиставки — підвищити рівень обізнаності про протимінну діяльність. А ще — підтримати постраждалих від мінно-вибухової діяльності через колекцію мозаїки досвідів: від професійного піротехніка до ветерана, від медичного працівника до технологічного інноватора.

У Києві відкрили виставку, присвячену мінній безпеці
Пес Патрон та Михайло Ільєв, розмінувальники ДСНС України, з фотографом Джайлзом Дьюлі. Фото: ПРООН в Україні
  • ДЕ? Київ, Музей історії міста Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7
  • КОЛИ? Виставка працюватиме до 7 квітня
  • СКІЛЬКИ? Відвідування входить у вартість вхідного квитка

А з 4 квітня виставка "Defining Futures: Люди, команди і технології для мінної безпеки України" відкриється на Софійській площі. Вона працюватиме до 19 квітня. Всі охочі зможуть безоплатно ознайомитися з нею.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Ірпені відкрили монумент, виготовлений з уламків російських ракет. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації