У Києві відкрився гуманітарний хаб для переселенців з окупованої Херсонщини

У Києві відкрився гуманітарний хаб для переселенців з окупованої Херсонщини Фото: kakhovka.rayon.in.ua

У Києві офіційно відкрили гуманітарний хаб для ВПО з Херсонської області — його створили Каховська, Каланчацька й Тавричанська військові адміністрації.

Меморандум про співпрацю з Київською державною адміністрацією в Шевченківському районі було підписано ще в травні, на його підставі уклали угоду про співпрацю з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шевченківського району Києва.

Тепер переселенці з окупованої частини Херсонської області можуть звертатися за допомогою в столиці за адресою: вул. Богдана Гаврилишина, 11А.

Херсонці можуть отримати реабілітаційні послуги на базі сучасного Територіального центру обслуговування. Так само одержати допомогу фахівців зможуть військовослужбовці й переселенці з уразливих категорій: пенсіонери, люди з інвалідністю, багатодітні родини тощо.

У день офіційного відкриття гуманітарного хабу понад 200 осібам надали продуктові набори. Також в приміщенні центру спеціалісти проводили консультації з правових питань та щодо працевлаштування.

Контакти гуманітарного хабу Херсонської області в Києві:

  • Телефон для довідок  +38(068)9447851
  • Телеграм
  • Графік роботи: 10:00–15:00, щодня, крім вихідних.
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації