У Києві відремонтували теплопункт, який постраждав під час масованої ракетної атаки

У Києві відремонтували теплопункт, який постраждав під час масованої ракетної атаки Фото: КМДА

У Києві завершили відновлювальні роботи в теплопункті Солом'янського району, що постраждав під час ракетного удару 2 січня. Тепер фахівці розпочали відновлення теплопостачання будинку. Про це повідомили на сайті КМДА.

У Києві відремонтували теплопункт, який постраждав під час ракетного удару
Фото: КМДА

Цей теплопункт забезпечує опаленням і гарячою водою 9 під'їздів пошкодженої багатоповерхівки, в яких проживає близько 800 киян. У результаті падіння уламків було знищено значну частину обладнання теплопункту, зруйновано перекриття та стіни, а також пошкоджено тепломережі, якими постачалось тепло до будинку.

У Києві відремонтували теплопункт, який постраждав під час ракетного удару
Фото: КМДА

Вже наступного дня після обстрілу аварійна бригада змогла приступити до ремонтно-відновлювальних робіт. До них залучили до 20 членів персоналу та 5 одиниць спецтехніки.

0 / 0

Зазначимо, що внаслідок ракетних обстрілів 29 грудня та 2 січня вибуховою хвилею також були пошкоджені вікна в деяких котельнях "Київтеплоенерго". На цих об'єктах вже завершили роботи зі скління.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкрився центр психоемоційної підтримки, де, окрім психологів, допомогу надають собаки. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації