У Києві врятували кота, який провів під завалами на Сирці півтори доби: господарів шукають

У Києві врятували кота, який провів під завалами на Сирці півтори доби: господарів шукають Фото: facebook.com/www.kmlvm.com.ua

З-під завалів житлового будинку на вулиці Володимира Сальського на Сирці, що був частково зруйнований російською ракетою, врятували кота. Про це повідомили у столичному Центрі захисту тварин.

Напередодні, 9 липня, співробітники Київської служби порятунку викликали до напівзруйнованого будинку фахівців Служби зоодопомоги Київської міської лікарні ветеринарної медицини.  

На місці подій рятувальники КАРС передали ветеринарам кота з контузією, якого врятували з-під завалів будинку. Тварина пробула під завалами півтори доби, проте вижила. 

Контуженого кота відвезли до ветеринарної клініки, де він зараз і перебуває. При огляді визначили, що це — некастрований хлопчик, якому приблизно два-три роки.

Контактний та добрий. Загальний стан задовільний, — зазначили у Центрі захисту тварин.

Зараз ветеринари шукають господарів врятованого кота. Забрати його можна з ветклініки на вулиці Ярославській, 13а. Контактний номер: (044) 366-64-05

Нагадаємо, внаслідок масованого ракетного обстрілу Києва 8 липня у п'ятиповерхівці на вулиці Володимира Сальського обвалився цілий під'їзд. За даними столичної влади, там загинули 14 людей, серед них — п'ятеро дітей. Також руйнувань зазнали дитяча лікарня "Охматдит", медичний центр "Адоніс" на Лівобережці, бізнес-центр "Домініон" на Солом'янці та околиці станції метро "Лук'янівська". 

Читай також: "Держава повністю відбудує "Охматдит": роботи починають вже зараз"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації