У Києві врятували чорно-бурого лиса, якого власник морив голодом: тепер йому шукають ім'я

У Києві врятували чорно-бурого лиса, якого власник морив голодом: тепер йому шукають ім'я Фото: facebook.com/wildanimals.ua

У Києві врятували чорно-бурого лиса, якого власник морив голодом та утримував на балконі. Тепер для нього шукають ім'я, повідомляє Центр порятунку диких тварин.

Там розповіли, що тварину годували усього раз на чотири дні. Коли рятівники тварин з КАРГ забрали лиса від безвідповідального господаря та передали до центру порятунку, він був у жахливому стані.

У центрі відгодували пухнастого, і наразі він почувається набагато краще.

Зараз хлопчику вже значно краще, він освоївся на новому місці, полюбляє їсти м'ясо, овочі, фрукти, творог, яйця, рибу, — кажуть у центрі.

Для лиса підшукують нове ім'я — обрати його вирішили на благодійному аукціоні. Свої ставки можна робити на сторінці Центру порятунку тварин у фейсбуці.

Початкова мінімальна ставка становить 1 500 грн, а хто запропонує найвищу ціну — зможе дати ім'я лису. Кошти спрямують на допомогу тваринам центру.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ скасувало норму, яка забороняла брати домашніх тварин в укриття. Проте власники тварин мають знаходитись в окремих приміщеннях та постійно за ними наглядати.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації