У Києві встановлять рекорд з одночасного масового читання

У Києві встановлять рекорд з одночасного масового читання Фото: facebook.com/bookvdng

У межах фестивалю "Книжкова країна" у Києві спробують встановити національний рекорд України з масового читання. Про це повідомляють організатори події.

Встановлення рекорду відбудеться 26 вересня о 16:30 на галявині перед першим павільйоном ВДНГ. Сотня учасників вголос читатиме вірші Василя Стуса зі збірки "Василь Стус. Вибране" протягом п'яти хвилин. 

Ми віримо, що любов до читання здатна об'єднувати людей. Саме тому ми хочемо зафіксувати цей дивовижний процес шляхом встановлення рекорду. Книгу обрали також усвідомлено — прагнемо вшанувати творчість легендарного українського поета Василя Стуса, — кажуть у команді "Книжкової країни". 

Взяти участь у встановленні рекорду може будь-хто: щоб долучитися, потрібно заповнити форму за посиланням. У день заходу кожен учасник отримає закладку, що слугуватиме пропуском на подію, а після встановлення рекорду зможе залишити книгу Стуса собі на пам'ять.

Нагадаємо, другий фестиваль "Книжкова країна" триватиме з 26 до 29 вересня на території ВДНГ. Він об'єднає письменників, блогерів, читачів та всіх, хто хоче приємно провести час у компанії однодумців.

Читай також: "Ігри з письменниками, майстер-класи та червона доріжка: гід "Книжковою країною"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації