У Києві запровадили екстрені відключення світла через обстріл: що відомо

У Києві запровадили екстрені відключення світла через обстріл: що відомо Фото: pexels.com

Через масовану ракетну атаку на Україну, яку росія влаштувала вранці 26 серпня, в Києві й інших містах країни запровадили екстрені графіки відключення електроенергії. Про це повідомили у ДТЕК Київські електромережі. 

Там зазначили, що під час невідкладних відключень, розклад, який може бути спрогнозований заздалегідь, не діє. 

Екстрені відключення сьогодні застосовуватимуть і в Київській області.

Крім того, столичний голова Віталій Кличко повідомив про перебої з енергопостачанням у деяких районах міста, пов'язані з проблемами в загальноукраїнській енергетичній мережі.

Також на правому березі через відключення світла є перебої з водопостачанням.

У столичному метро поїзди зараз курсують "червоною" лінією від станції "Академмістечко" до станції "Театральна". Станції "Арсенальна" та "Хрещатик" працюють лише в режимі укриття.

Оновлення. На "зеленій" лінії станція "Видубичі" працює в режимі укриття через скупчення людей. Поїзди цією лінією рухаються від станції "Сирець" до станції "Звіринецька" та від станції "Осокорки" до станції "Червоний хутір". Станції "Видубичі" й "Славутич" також працюють у режимі укриття.

Як повідомляє Київводоканал, водопостачання зараз відсутнє у Шевченківському, Святошинському, Солом'янському та Голосіївському районах столиці. Це пов'язано зі знеструмленням об'єктів водоканалу через відключення електропостачання.

Нагадаємо, що раніше після планового ремонту та перезавантаження ядерного палива до енергосистеми України підключили ще один атомний блок. Він мав стабілізувати стан мережі й уникнути стабілізаційних відключень електрики. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації