У Києві зареєстрували ретро-авто, яке випустили 60 років тому

У Києві зареєстрували ретро-авто, яке випустили 60 років тому Фото: Головний сервісний центр МВС

Днями в одному із сервісних центрів МВС Києва зареєстрували раритетний ГАЗ-21 "Волга". Йому вже 60 років — авто випустили в 1963 році.

У Києві зареєстрували ретро-авто зі 60-річною історією
Фото: Головний сервісний центр МВС

Автомобіль зберігся в чудовому стані, бо попередні власники майже не сідали за кермо. Його теперішній господар Віктор жартує, що автівка очікувала на справжнього поціновувача.

Старі авто — моя слабкість. Це моє хобі. Коли вирішую придбати той чи інший автомобіль, укладаю договір купівлі-продажу в сервісному центрі МВС. Бо вважаю тільки повна перевірка документів та особи продавця адміністраторами дає гарантію вдалого придбання, — розповідає Віктор.

У Києві зареєстрували ретро-авто зі 60-річною історією
Фото: Головний сервісний центр МВС

До речі, це не перше раритетне авто, що потрапило на відновлення до пана Віктора. У його колекції є ще одна автівка, що має цікаву історію — білий "Запорожець".

Це авто чоловік знайшов і зареєстрував за двадцять днів до початку повномасштабної війни. І вже тоді зробив патріотичний салон у жовто-блакитних кольорах.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на Київщині почали будувати великий технічний музей ХХ сторіччя. Там будуть представлені автівки колекціонера ретротехніки та старовинних автомобілів Андрія Ахтирського і працюватимуть інсталяційні зони. Детальніше про майбутній музей читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації