У Києві завершили рятувальні роботи в лікарні "Охматдит"

У Києві завершили рятувальні роботи в лікарні "Охматдит" Фото: t.me/Klymenko_MVS

Співробітники столичного ДСНС завершили рятувальні роботи на території дитячої лікарні "Охматдит". Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Унаслідок російської ракетної атаки на "Охматдит" загинуло двоє людей, за медичною допомогою звернулося 32 поранених. Госпіталізовано з травмами вісьмох дітей.  

Доба безперервної та самовідданої роботи. Дякую кожному, хто допомагав, рятував, підтримував. Неймовірна сила єдності українців, — написав Клименко.

0 / 0

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, що на момент влучання російської ракети в лікарні "Охматдит" перебувало 627 дітей. 

94 дитини транспортовані з "Охматдиту" до інших медзакладів Києва. 68 дітей залишилися на лікування у вцілілих будівлях "Охматдиту". 465 дітей, які потребували планового лікування, обстежені, їх тимчасово виписали додому. Вісім маленьких пацієнтів зазнали поранень, двоє дорослих загинули.

Загалом станом на зараз у Києві внаслідок російських ударів 8 липня загинуло 29 осіб, серед яких чотири дитини, та 117 людей постраждало, з них — 10 дітей.

Нагадаємо, що 9 липня в Києві оголосили днем жалоби.

Вранці 8 липня російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву. Унаслідок було зруйновано один із корпусів дитячої лікарні "Охматдит" та один із під'їздів житлового будинку в Шевченківському районі. Столична влада повідомляла про загиблих і постраждалих.

Лікарі "Охматдиту" ухвалили рішення евакуювати дітей через нестачу води та електроенергії. Наразі пацієнти продовжують лікування в інших столичних медзакладах.

Дітей із лікарні "Охматдит", яку вчора обстріляли росіяни, готові прийняти на лікування Львів, Одеса, Рівне, а також Німеччина і Польща.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації