У Київській області готуються до закриття доріг через негоду: де можливі обмеження руху

У Київській області готуються до закриття доріг через негоду: де можливі обмеження руху Фото: "ТиКиїв"

В Україні готуються до погіршення погоди, яке очікують 7-9 січня. Синоптики прогнозують значні опади — дощ, який переходитиме у сніг, сильні пориви вітру та значне зниження температури до 13-20 градусів морозу.

Щоб оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах, в Україні розпочне роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення. Він працюватиме цілодобово.

Українців попереджають, що негода може призвести до ускладнень руху на дорогах та необхідності їх перекриття або часткового обмеження руху для того, щоб розчистити сніг.

Обмеження можуть ввести і в Київській області. Зокрема, перекриття або обмеження руху можуть бути на таких дорогах: М-05 Київ-Одеса, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь та на інших основних маршрутах, зважаючи на ситуацію.

Водіїв просимо в ці дні не планувати поїздок, якщо вони не термінові. У разі, якщо ви все ж виїжджаєте на дороги, беріть із собою ланцюги протиковзання на колеса та додаткове пальне. Водіям великогабаритного транспорту варто користуватися майданчиками для відстою, які є вздовж державних доріг, — звертаються до водіїв у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України.

Щодо стану проїзду дорогами державного значення водіїв просять звертатися на цілодобову гарячу лінію: 067-400-60-80. У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтеся за номерами: 101, 102 та 103.

Агентство відновлення надаватиме оперативну інформацію щодо ситуації на автомобільних шляхах України.

Раніше "ТиКиїв" писав, що під час морозів росіяни можуть знову атакувати критичну інфраструктуру Києва. Як столиця готується до можливих ударів — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації