У Київській області поліцейські витягли сімох людей з охопленого вогнем будинку

У Київській області поліцейські витягли сімох людей з охопленого вогнем будинку Ілюстративне фото. Джерело: Unsplash

Днями в місті Бровари поліцейські врятували людей з охопленого вогнем будинку. Трагедії вдалося уникнути завдяки злагодженим діям правоохоронців. Про рятувальну операцію розповіли у відділі комунікації поліції Київської області.

Патрулюючи Бровари вночі, старший лейтенант поліції Андрій Рябоконь та сержант поліції Владислав Бондар помітили дим, що піднімався над одним із будинків. Правоохоронці викликали рятувальників і медиків, а самі негайно кинулися на допомогу.

Інспекторам поліції вдалося розбудити власника будинку та його дружину, які навіть не підозрювали, що частина будинку вже горіла. Прокинувшись, чоловік розповів, що в іншій частині приміщення знаходяться ще п'ятеро людей. Дізнавшись про це, поліцейські розбили вікно, потрапили всередину та врятували ще дві родини.

За попередніми даними загоряння виникло внаслідок несправності електропроводки. Завдяки злагодженим діям правоохоронців пожежа не забрала жодного життя.

Зазначимо, що для поліцейського Андрія Рябоконя це вже не перший порятунок людей. У січні 2023 року він був одним з перших, хто прибув на місце авіакатастрофи у Броварах. Інспектор разом з напарником рятував людей під час пожежі.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що з настанням тепла на вулицях столиці почала працювати кінна поліція. Де вона патрулює і що входить в її обов'язки — читай у нашому ексклюзивному матеріалі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації