У київських кінотеатрах покажуть серіал з історіями незалежної України

У київських кінотеатрах покажуть серіал з історіями незалежної України Кадр з епізоду "Україна на Мундіалі"

В Україні презентують документальний серіал "Епізоди" про історії незалежної України — наївні, сумні та амбітні. В серіалі покажуть визначні події, на яких виросли цілі покоління. Зняли його у форматі розповідей від перших осіб із використанням унікальних архівних матеріалів.

Серіал міститиме три епізоди: "Україна на Мундіалі", "Тінь Чорнобиля" та "Не перемикайтесь!".

Сьогодні, 15 квітня, вийшов трейлер першого епізоду — "Україна на Мундіалі". Він присвячений матчу між футбольними збірними України та Швейцарії за вихід до Чемпіонату світу 2006 року. Важкий шлях збірної на чолі з тренером Олегом Блохіним, сильні противники та вирішальний матч між країнами. Це історія про силу і віру в себе. І про червень 2006 року, коли вся Україна, від Львова до Луганська, була за синьо-жовтих.

Епізод "Україна на Мундіалі" можна буде переглянути в кінотеатрах мережі "Планета Кіно". Прокат триватиме з 25 по 28 квітня. З розкладом сеансів можна ознайомитися за посиланням.

Коли запланований вихід двох інших серій серіалу "Епізоди" поки що невідомо.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відбудеться фестиваль американського кіно "Незалежність". Які фільми на ньому представлять — дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації