У школах Києва збільшать кількість годин на програму "Захист України"

У школах Києва збільшать кількість годин на програму "Захист України" Фото: АрміяInform

У школах Києва збільшать кількість годин на підготовку старшокласників у межах навчальної програми "Захист України". Діти будуть вивчати не лише теорію, а й проходити практику: вчитимуться пілотували дрони, тренуватимуться на симуляторах та різних технічних засобах. Про це повідомили на сайті КМДА.

Важливим фактором успіху програми "Захист України" мають стати і викладачі. Це мають бути ті, хто матиме високий авторитет серед школярів. 

Для школярів необхідно підібрати таких викладачів, які будуть стовідсотково моральними авторитетами для дітей, і в той же час розумітися на тонкощах освітнього процесу та роботі з підлітками. Тільки так навчання з цього предмета буде викликати позитивні емоції та інтерес у молодого покоління. Ми впевнені, що все задумане нам вдасться реалізувати, і вже з нового року 35 тисяч старшокласників відчують ці зміни, – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що з 1 жовтня українки мають ставати на військовий облік. Та не всі, а лише представниці певних професій. Яких саме — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації