У Софії Київській проведуть безплатні театралізовані екскурсії, присвячені революції

У Софії Київській проведуть безплатні театралізовані екскурсії, присвячені революції Фото: facebook.com/nightuniv

У заповіднику "Софія Київська" в серпні відбудеться серія вечірніх театралізованих екскурсій, присвячених історії Української революції 1917–1921 років. Відвідати їх можна безплатно.

Екскурсії "Ніч у Софії. Українська революція" організовує творче об'єднання "Ніч в Університеті". Вони проходитимуть 8, 10 та 11 серпня з 18:00 до 21:30.

Гостям покажуть і розкажуть про ключові та менш відомі події доби Української революції. Зокрема, відвідувачі дізнаються про війська доби УНР, творення української культури та символіки, Листопадовий зрив 1918 року, білогвардійсько-українську і більшовицько-українську війни, культурну дипломатію доби УНР, польсько-український союз й участь інтелігенції в державотворенні.

Відвідати екскурсії можна буде безплатно, проте виключно за реєстрацією. Вона відкриється у вівторок, 6 серпня, о 19:00 за посиланнями, яке організатори опублікують у фейсбуці та телеграмі.

Приміщення, де проходитимуть екскурсії є частково інклюзивними, але гостей, яким буде потрібна допомога з пересуванням сходами, просять повідомити про це в примітках під час реєстрації. У випадку повітряної тривоги та ракетної загрози екскурсію зупинять, а відвідувачів та акторів проведуть до укриттів.

Нагадаємо, в Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" опублікували графіки тематичних екскурсій та прогулянок, які відбудуться у серпні. Також у Києво-Печерській лаврі оприлюднили розклад серпневих богослужінь.

Читай також: "Іноземці приїздять на Київщину у воєнні "екстрим-тури", щоб побачити Бучу та Гостомель"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації