У Солом'янському районі облаштували безбар'єрний пішохідний перехід

У Солом'янському районі облаштували безбар'єрний пішохідний перехід Фото: kyivcity.gov.ua

На перетині просп. Валерія Лобановського і вул. Володимира Брожка облаштували новий регульований безбар'єрний наземний пішохідний перехід. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Новий наземний перехід дублює підземний. 

Фахівці Центру організації дорожнього руху встановили пристрої звукового оповіщення, чотири транспортних і шість пішохідних світлофорів. З огляду на складну ситуацію з електроенергією, світлофори оснастили резервним живленням. 

0 / 0

Також на перехресті встановили детектори транспорту. За допомогою них можна буде змінювати програми роботи світлофорів залежно від інтенсивності трафіку, щоб зменшити дорожні затори.

Крім цього, комунальники знизили бордюри, облаштували тактильну плитку, заасфальтували тротуар і проїжджу частину, нанесли відповідну розмітку.

Нагадаємо, що у червні в Києві завершили реконструкцію виходів із підземного переходу станції метро "Оболонь" на перетині вулиці Героїв полку "Азов" та Оболонського проспекту. Тоді у КМДА розповіли, що під час реконструкції врахували принципи безбар'єрності.

Однак, за словами столичних активістів, насправді цей перехід не став особливо безбар'єрним. Кияни розповіли, що з ним не так.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації