У столиці "бізнесмени" продавали крадений брендовий одяг

У столиці "бізнесмени" продавали крадений брендовий одяг Фото: Поліція Києва

У Києві затримали зловмисників, які крали одяг у брендових магазинах та перепродавали його в інтернеті.

Відомо, що заснував злочинну схему чоловік, він створив сайт з продажу брендових речей, які обіцяв клієнтам за пів ціни. Після того, як у нього робили замовлення, чоловік разом зі спільницею йшли до магазину та під виглядом покупців крали замовлений товар.

"Працювали" не довго, позаяк інформація про те, що у столиці орудують чоловік та жінка, які крадуть одяг у брендових магазинах дійшла до поліції. Фігурантів розшукали на стоянці одного з торгових центів Подільського району.

Крадії
Фото: Поліція Києва

Начальник оперативно-пошукового відділу столичного главку Віталій Отрудько, розповів, що під час огляду речей зловмисників у них виявили магнітні кліпси та поцуплений одяг.

Крадії
Фото: Поліція Києва

Встановлено, що раніше засуджений за вчинення майнових злочинів киянин, 1971 року народження, створив сайт з продажу брендових речей, які продавав вдвічі дешевше. Втім, насправді замовлений товар зловмисник вирішив красти у столичних магазинах. Для цього він залучив до співпраці знайому, 1997 року народження, яка теж раніше судима. Отримавши замовлення, спільники вирушали до торгових центрів, де підшукавши потрібні речі. За розробленим злочинним планом, жінка несла товар до примірочної, де знімала з нього магнітні кліпси та ховала собі у рюкзак, а організатор схеми чекав на неї в авто, — зазначив Віталій Отрудько.

Правоохоронці встановили 3 епізоди вчинення крадіжок, триває перевірка щодо їх причетності до скоєння інших злочинів. Спільникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читай також: У Києві судили псевдоволонтера, який робив фейкові збори на ЗСУ.

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації