У столиці відкрилася триповерхова книгарня: що там є

У столиці відкрилася триповерхова книгарня: що там є Фото: chytomo.com

На вулиці Жилянській відкрилася триповерхова книгарня "КнигоЛенд". Поки що вона працює в тестовому режимі. Про це повідомляє "Видавнича Корпорація RNK-Ranok".

Нову книгарню позиціонують як культурний простір, де продають книжки, каву і вино. У локації є затишні балкони та сцена для презентацій.

0 / 0

Як повідомляє "Чтимо", у книгарні доступні понад 60 тисяч книжок і 17 тисяч найменувань від українських видавництв, включно як з великими, так і нішевими видавцями.

Простір розрахований на 150 відвідувачів, із них 90 сидячих місць. У книгарні є бар, кав'ярня, дитяча зона, а також окремі тематичні зони для різних жанрів літератури: дитячі книжки, комікси, художня література, нон-фікшн та настільні ігри.

0 / 0

За словами директора "КнигоЛенда" Ігоря Зарудка, магазин планує працювати з нішевими видавництвами, а також проводити різноманітні заходи - від презентацій книжок до виступів музикантів і акторів.

Офіційне відкриття "КнигоЛенду" заплановано на 12-13 жовтня. На відкритті відбудуться зустрічі з відомими діячами культури, майстер-класи та розваги для дітей. Протягом жовтня планується проведення восьми заходів, у тому числі подій на тему війни та психологічної підтримки військових.

  • ДЕ? Вулиця Жилянська, 5/60
  • КОЛИ? Щодня з 9:00 до 21:00

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на ВДНГ відкриють нову книгарню, яка працюватиме в постійному режимі.

Читай також: "Пікнік "ТиКиїв" та національний рекорд: яким був другий фестиваль "Книжкова країна" на ВДНГ"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації