У столиці відновлять озеро Синє: "Плесо" обрало підрядника

У столиці відновлять озеро Синє: "Плесо" обрало підрядника Фото: Михаил Сторожук/Facebook

Комунальне підприємство "Плесо" в межах раніше оголошеного тендера обрало підрядника й уклало з ним договір на відновлення озера Синього. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Найближчим часом підрядна організація разом із нашими спеціалістами розробить і представить громаді проєкт виконання робіт. За його результатами обговорять основні алгоритми подальших дій, що виконуватимуться під час відновлення озера, — сказав генеральний директор "Плесо" Вячеслав Савицький.

Насамперед підрядник повинен буде розчистити озеро, прибрати мул і влаштувати з'єднувальні протоки. Саме ці роботи дадуть шанс на відновлення водойми. 

Також у "Плесо" нагадали, що попередні спроби визначення підрядника через процедуру відкритих торгів, які проводили п'ять разів, не дали результату з різних причин. Зокрема, це сталося через невідповідність поданих документів і перевищення бюджетних лімітів пропозиціями учасників.

Нагадаємо, що останній тендер на відновлення озера Синього було оголошено на початку серпня. Також тоді стало відомо, що в пересохлу водойму збираються скидати артезіанську воду.

Читай також: "Озеро Синє на Виноградарі: від рекреаційної зони до калюжі"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації