У столиці знайшли власників кота, врятованого після ракетного обстрілу

У столиці знайшли власників кота, врятованого після ракетного обстрілу Фото: facebook.com/oleksandr.voznyy

У Києві знайшли власницю кота, врятованого з-під завалів будинку на вулиці Володимира Сальського на Сирці. Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля й адаптації до зміни клімату Олександр Возний.

Котика вже передали власниці. З'ясувалося, що його звати Вася, йому чотири роки й в нього дуже незалежний характер. За словами дівчини, кіт дуже любить гуляти сам по собі.

Передаючи Васю власниці, звернув увагу на те, що самовигул — це дуже погана ідея, адже ризик загубити тваринку є надзвичайно високим, — написав Возний.

кіт із Сирця
Фото: facebook.com/oleksandr.voznyy

Він порадив господині кота придбати повідець і завжди вигулювати тварину тільки так. А ще зробити чіпування, щоб у разі непередбачуваної ситуації кота можна було швидко знайти.

кіт із Сирця
Фото: facebook.com/oleksandr.voznyy

Нагадаємо, що з-під завалів житлового будинку на вулиці Володимира Сальського на Сирці, що був частково зруйнований російською ракетою, врятували кота. Контужену тварину відвезли до ветеринарної клініки та почали шукати його господарів.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що внаслідок масованого ракетного обстрілу Києва 8 липня у п'ятиповерхівці на вулиці Володимира Сальського обвалився цілий під'їзд. За даними столичної влади, там загинули 14 людей, серед них — п'ятеро дітей. Також руйнувань зазнали дитяча лікарня "Охматдит", медичний центр "Адоніс" на Лівобережці, бізнес-центр "Домініон" на Солом'янці та околиці станції метро "Лук'янівська". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації