У центрі Києва СБУ перевіряє документи та оглядає авто: причина

У центрі Києва СБУ перевіряє документи та оглядає авто: причина Фото: ssu.gov.ua

У центрі Києва, на території Шевченківського району, Служба безпеки проводить планові контррозвідувальні заходи — перевіряє документи та оглядає місцевість. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Там кажуть, що основною метою безпекових заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об'єктів та місць масового скупчення людей. СБУ працює спільно з Управлінням державної охорони, Нацполіцією, Військовою службою правопорядку та іншими підрозділами.

Основними локаціями, де проходять перевірки, є Софійська та Михайлівська площі, а також місцевість навколо них.

Там силовики оглядають території та окремі будівлі й приміщення на наявність заборонених предметів, а також перевіряють людей, які перебувають у центральній частині міста. Під час проведення безпекових заходів силовики можуть обмежувати прохід та проїзд деякими вулицями, перевіряти документи та оглядати авто.

У центрі Києва СБУ перевіряє документи та оглядає авто
Фото: ssu.gov.ua

У СБУ закликали людей із розумінням поставитися до можливих незручностей і належно реагувати на вимоги правоохоронців. Крім цього, при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, та дотримуватись режиму комендантської години.

Нагадаємо, раніше у КМВА розповіли, які заходи безпеки діятимуть у Києві під час святкування Великодня. Для забезпечення правопорядку залучатимуть представників Нацполіції та муніципальної охорони.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації