У застосунку "Резерв+" запрацювала функція рекрутингу

У застосунку "Резерв+" запрацювала функція рекрутингу Фото: Віталій Носач/РБК-Україна

У застосунку "Резерв+" став доступний сервіс рекрутингу. Він дасть змогу військовозобов'язаним обрати оптимальну посаду в лавах Сил Оборони серед тисяч різних варіантів. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Новий сервіс дає можливість у кілька кліків знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння.

Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій ти розбираєшся найкраще.

На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом "зі своїми знаннями — на своєму місці" індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще, — розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Застосунок містить детальний опис вакансій, інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ.

Щоб зберегти вакансію для подальшого ознайомлення, потрібно натиснути "+". Для відхилення вакансії потрібно натиснути "–". Наразі в Силах Оборони представлено понад 4000 вакансій і їхня кількість щодня зростає.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів. Сервіс дозволяє самостійно обрати військову частину, яка спеціалізується на дронах, без необхідності ходити до ТЦК та проходити ВЛК. Серед доступних вакансій — усе, що пов'язано з дронами. Можна обрати спеціальність оператора дронів, інженера чи члена ремонтної бригади.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації