У житлових будинках Києва поки не включатимуть опалення: причина

У житлових будинках Києва поки не включатимуть опалення: причина Фото: freepik.com

Попри те, що опалювальний сезон вже розпочався, у житлові будинки Києва поки не подаватимуть тепло. Причиною цього є тепла погода, що тримається у столиці.

Як розповіли у пресслужбі КМДА, опалення вже дали у понад тисячу будівель соціальної сфери. Це 341 школа, 402 дитсадки, 209 лікувальних закладів, 99 адмінбудівель і закладів соціально-побутового напряму та один навчальний заклад. Ці установи підключають за індивідуальними заявками керівників.

Щодо житлових будинків, то в них подавати тепло розпочнуть тільки тоді, коли середньодобова температура знизиться до +8 градусів протягом трьох діб і зберігатиметься тенденція значного похолодання.

Поки ж у столиці прогнозують досить теплу, сонячну та суху погоду. До кінця тижня температура вдень триматиметься вище +10 градусів, а у деякі дні навіть сягатиме +15 +16. Ночі будуть суттєво прохолоднішими — від +3 до +6 градусів протягом тижня. 

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" запрацював новий сервіс для ОСББ. Він дає змогу ефективніше організовувати діяльність будинку, а в ухваленні рішень тепер можуть брати участь навіть ті власники квартир, які перебувають за кордоном.

Читай також: "Столичні рятувальники тренуються, як діяти у випадку повного блекауту в Києві"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації