UArt Media Fest: дизайнери з понад 10 країн покажуть свої роботи на фасадах ТРЦ Gulliver

UArt Media Fest: дизайнери з понад 10 країн покажуть свої роботи на фасадах ТРЦ Gulliver Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver

Цієї суботи, 5 жовтня, фасадні екрани ТРЦ Gulliver перетворяться на масштабну артінсталяцію. На них покажуть твори талановитих дизайнерів з різних країн світу в межах другого міжнародного фестивалю UArt Media Fest.

Роботи, об'єднані темою "Всесвіт в тобі", покажуть художники з понад десяти країн: України, Канади, Індії, США, Нідерландів, Франції, Японії, Латвії тощо. Демонстрація конкурсних робіт розпочнеться о 19:00. Конкурс триватиме у співпраці з міжнародною компанією Meet Future.

Два переможці, яких визначать імениті представники індустрії, отримають гранти на подальший розвиток своїх проєктів. Серед членів журі: режисер Алан Бадоєв, художник Ілля Чічкан, кліпмейкер Леонід Колосовський, режисер анімованих фільмів Олег Маламуж, режисер Андрій Дончик, співзасновниця SKVOT Інна Чут та інші.

Минулого року ми ініціювали міжнародний медіа-арт фестиваль UArt Media Fest. В межах програми більшість дизайнерів були саме з України. Цього року ми маємо учасників з понад 10 країн світу. Це свідчить про те, що обізнаність міжнародної креативної спільноти про Україну зростає, що не може не тішити, — коментує директорка з маркетингу БФК Gulliver Катерина Жураківська.

Переможці UArt Media Fest отримають призові у розмірі 3000 доларів за перше місце та 1000 доларів — за друге. А також можливість співпраці з MEET FUTURE, яка дозволить представити свої роботи на найбільших медіамайданчиках світу.

UArt Media Fest стане частиною святкування дня народження БФК Gulliver, яке розпочнеться 5 жовтня о 14:00. У програмі: зірковий концерт з хедлайнером "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", інтерактиви всередині комплексу та благодійні активності на підтримку фонду "Твоя опора". 

Зазначимо, що перший UArt Media Fest здобув перемогу на 14-му Eventex Awards 2024 та отримав найпрестижнішу світову нагороду у сфері подій та маркетингу вражень.

Медіапартнери фестивалю Наш Київ, ТиКиїв, СТБ, ТРК Київ, Megogo.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації