Українець створив сервіс, який справедливо ділить витрати між друзями

Українець створив сервіс, який справедливо ділить витрати між друзями Фото: Getty Images

Український Frontend-рознобник Денис Полов'ян створив сервіс, який підраховує чеки з магазинів і кафе та справедливо розподіляє спільні витрати між людьми. Про це пише dev.ua.

Такий калькулятор буде корисний для компанії друзів і не тільки, якщо їхні витрати з різних причин не можна розділити порівну. Скористатися сервісом можна за посиланням

Сервіс, що рахує чеки
Інтерфейс сервісу

Коли це може бути корисно? Уявімо ситуацію: гіпотетичні X Y Z купили їжу для перегляду фільму. X не їсть попкорн, Y не п'є напої, Z купив чипси особисто для себе, водночас всі планують їсти снеки. Під час розрахунку таких чеків я особисто використовую калькулятор і замітки: розраховую суму на різні комбінації (X Y, X Y Z, X, …), а потім підсумовую для кожного окремого випадку (X Y Z), — пояснює Полов'ян. 

Він додає, що для того, аби витрачати на підрахунки менше часу, у застосунку є кілька корисних функцій. Наприклад, автоматичне сумування, створення комбінацій покупців тощо. 

Нагадаємо, в Україні запрацювала платформа Inheart, яка дозволяє зберігати спогади про померлих близьких. Інформація на Inheart зберігається на кількох серверах у різних країнах, що збільшує надійність архівації даних.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації