Українське рекламне агентство "розкручує" польський аналог "Дії"

Українське рекламне агентство "розкручує" польський аналог "Дії" Фото: інстаграм @fedoriv.agency

Українська рекламна агенція Fedoriv Agency розпочала співпрацю з Мінцифри Польщі. Саме ця агенція колись створила бренд української "Дії", а тепер почала роботу з популяризації польського застосунку-аналогу — mObywatel.

Застосунок вже мав близько 10 млн користувачів. Виклик для української команди — помножити кількість користувачів, розказавши про нові функції mObywatel.

Мінцифри Польщі спростило авторизацію у версії mObywatel 2.0 і усунуло найбільш болючу проблему користувачів. З'явився вхід з FaceID та інші круті фічі. Ми показали їх усій країні, як уміємо — у простих, життєвих ситуаціях. Зрозуміло навіть польською. Диджитал-ID-карткою і водійським посвідченням вас, юзерів Дії, уже не здивуєш. А от як вам перевірка технічного стану дитячого автобуса за номером? Зробили це простіше, бо це ж діти. Тож дивіться ролик, а ми поїхали далі допомагати крутим сервісам розповідати про себе, — пишуть у Fedoriv Agency.

Українська рекламна агенція створила цілу серію роликів. У них показані щоденні справи, які може спростити використання застосунку mObywatel. Ці відео транслюють на польському телебаченні, в соцмережах і рекламують в Інтернеті.

 

Вже є й перші позитивні результати рекламних роликів. Після показу одного з таких у перерві між таймами футбольного матчу — активність у застосунку збільшилася втричі.

Фото: інстаграм @fedoriv.agency

Раніше "ТиКиїв" писав, що активісти створили інтерактивну мапу громадських вбиралень Києва. Як вона працює і де нею скористатися — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації