Українські стартапи можуть отримати від Google до 100 тисяч доларів: деталі

Українські стартапи можуть отримати від Google до 100 тисяч доларів: деталі Фото: unsplash.com

Компанія Google оголосила про початок прийому заявок від українських на отримання грантів до 100 тисяч доларів.

За підтримки Міністерства цифрової трансформації компанія відкриває додатковий Фонд підтримки Google для стартапів в Україні (Google for Startups Ukraine Support Fund) у розмірі 10 млн доларів для розширення допомоги українським компаніям.

Стартапи можуть звертатися за одержанням до 100 тисяч доларів без умови співфінансування. Також вони отримають менторську супровід від Google та підтримку продуктів. Крім того, українські стартапи можуть отримати додаткові 350 тисяч доларів у вигляді кредитів Google Cloud. 

Прийматимуть заявки до 5 червня 2024 року за посиланням. Для участі стартап повинен мати принаймні одну юридичну особу, зареєстровану в Україні, а також мінімально життєздатний продукт (MVP) з продемонстрованою бізнес-ефективністю.

У Google зазначають, що пріоритет надаватимуть компаніям, які використовують штучний інтелект для розв'язання соціальних проблем, однак це не є обов'язковою умовою.

Переможців нового Фонду підтримки стартапів Google оголошуватимуть поетапно: у червні та вересні 2024 року, а також протягом 2025 року.

Нагадаємо, в Україні створили порадник з комунікації та взаємодії з людьми з протезами у межах просвітницького проєкту "Суперлюди всюди".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації