Українські ветерани вирушили з Києва на змагання до США

Українські ветерани вирушили з Києва на змагання до США Фото: Укрзалізниця

З Центрального залізничного вокзалу Києва українські ветерани та воїни відправилися на змагання до США. Команда з 30 українських героїв вирушила поїздом на спортивні змагання Повітряних Сил США United States Air Force and Marine Corps Trials 2024. Один із членів команди — ветеран-залізничник Дмитро Полов'ян. Про це повідомили на офіційній сторінці АТ "Укрзалізниця" в фейсбуці.

Команда українських ветеранів вирушила з Києва на змагання до США
Фото: Укрзалізниця

Українці змагатимуться в дев'ятьох адаптивних видах спорту: стрільба з лука, легка атлетика, велосипедний спорт, паверліфтинг, веслування на тренажерах, волейбол сидячи, плавання, баскетбол на кріслах колісних та регбі на кріслах колісних.

Змагання триватимуть з 4 по 16 березня. Українська збірна вперше братиме в них участь. Організатори змагань запросили українську команду долучитися до відбору та продемонструвати вплив адаптивних видів спорту на відновлення ветеранів та військових після поранень.

Команда українських ветеранів вирушила з Києва на змагання до США
Фото: Укрзалізниця

Раніше "ТиКиїв" писав, що бійці 3-ї штурмової бригади проведуть у столиці великий страйкбольний турнір і вишкіл з військової підготовки. Як взяти участь — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації