Українські військові переспівали різдвяні хіти Джона Леннона та Френка Сінатри: відео

Українські військові переспівали різдвяні хіти Джона Леннона та Френка Сінатри: відео Скриншот з відео UNITED24

Військовослужбовці Збройних сил України переспівали чотири відомі різдвяні пісні, аби привітати світ зі святом та нагадати, що війна в Україні триває. Ролик випустила платформа UNITED24.

Дев'ять українських військових заспівали такі хіти як Happy Xmas (War is over), Have Yourself a Merry Little Christmas, Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! та I'll Be Home for Christmas. У своїх кавер-версіях цих пісень вони дещо змінили слова.

Наприклад, у композиції Джона Леннона замість "war is over" ("війна завершилась") тепер звучить "war is not over" ("війна не завершилась").

Кавер-версії хітів виконали на бандурі, сопілці, гітарі, перкусії та синтезаторі. А відео записували безпосередньо у бліндажі на бахмутському напрямку та на тлі знищених російськими окупантами цивільних об'єктів: будинку культури та залізничного вокзалу у Лимані, шкіл та АЗС у Костянтинівці.

У період різдвяних свят люди природно дистанціюються від чужих проблем. Я б дуже хотіла, щоб цей проєкт дав світу зрозуміти, що війна не закінчилась і треба включатися максимально. Що більше у нас буде прибічників, то більше допомоги нам надійде, і ми швидше будемо рухатися до перемоги, — каже бойова медикиня взводу вогневої підтримки 206-го батальйону ТРО ЗСУ Інна Короленко.

Нагадаємо, у Києві встановили ялинку з відпрацьованого боєкомплекту і залишків зброї, яка має нагадувати жителям столиці, що війна триває.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації