"Український Дім" запрошує на тематичну екскурсію та презентацію айдентики

"Український Дім" запрошує на тематичну екскурсію та презентацію айдентики Фото: uadim.in.ua

Національний центр "Український Дім" запрошує киян на особливу подію — прогулянку будівлею, презентацію нової айдентики від Projector Institute та дискусію про важливість айдентики для культурних інституцій. Захід відбудеться 19 липня о 17:00.

"Український Дім", заснований у 1992 році, завжди був місцем об'єднання для суспільства. У 2019 році він отримав нову концепцію роботи та розпочав активну програмну діяльність. З тим, щоб надати будівлі та центру унікальний візуальний стиль, було розроблено спільний з Projector Institute проєкт.

Команда "Українського Дому" повідомляє, що останніми роками активізація діяльності та розширення програми потребували системних візуальних рішень. Співпраця з Projector Institute стала важливим етапом, оскільки залучення фахових спільнот є одним із головних принципів роботи національного центру.

український дім
Фото: пресслужба Projector Institute

О 17:00 розпочнеться екскурсія-прогулянка будівлею, під час якої учасники дізнаються історію "Українського Дому", а також відбудеться презентація нової айдентики від Projector Institute.

О 18:00 відбудеться дискусія на тему "На часі: як переосмислювати міські креативні простори?" за участю CEO Projector Institute Олександра Трегуба, куратора курсу Дані Нестеревича, директорки "Українського Дому" Ольги Вієри, програмної керівниці Аліси Гришанової та комунікаційниці Ольги Носко. Модератор заходу — Олексій Ананов.

  • ДЕ? Вул. Хрещатик, 2.
  • Реєстрація на подію: за посиланням

Також дізнайся, які безоплатні екскурсії можна відвідати в Києві у липні.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
2023-04-10_18.46.32.jpg - Дар'я Калініна
Що таке місто? Історія, будівлі, люди? Напевно, так. А ще неповторна, своєрідна атмосфера, що робить наш Київ особливим. Саме її я намагаюся вловити разом із "ТиКиїв". Долучайся :)

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації