Українці й іноземці зібрали сотні мільйонів гривень для допомоги "Охматдиту"

Українці й іноземці зібрали сотні мільйонів гривень для допомоги "Охматдиту" Фото: t.me/dsns_telegram

Після російського ракетного удару по "Охматдиту" платформа UNITED24 і monobank відкрили рахунки для допомоги та відновлення лікарні. Менш ніж за добу українці та іноземці переказали на них сотні мільйонів гривень.

Так, на "банці" "Допоможемо ОХМАТДИТу" вже накопичено майже 194 млн гривень. Заявлена мета — 250 млн. 

допомога Охматдиту

На інший рахунок, відкритий платформою United24, іноземці переказали понад 336 тисяч доларів. Заявлена мета збору — 400 тисяч. Люди з усіх куточків світу донать у валюті й  водночас залишають у коментарях прокльони на адресу росії та путіна.

допомога Охматдиту

Також збір відкрив фонд "Таблеточки", який опікується онкохворими дітьми. Наразі він зібрав 29 млн гривень із заявлених 50.

допомога Охматдиту

Підтримати лікарню можна також через офіційний фонд "Охматдиту".

Нагадаємо, що вранці 8 липня російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву. Унаслідок атаки був зруйнований один із корпусів дитячої лікарні "Охматдит" та один із під'їздів житлового будинку в Шевченківському районі. Столична влада повідомляла про загиблих і постраждалих.

Внаслідок вчорашніх ракетних атак загинули понад 25 людей, пошукові роботи ще тривають. Дев'яте липня у Києві оголосили днем жалоби.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що столична клініка "Добробут" надає безоплатну допомогу пацієнтам "Охматдиту", які постраждали внаслідок ранкового ракетного обстрілу.

Atlas United і благодійний фонд Good Donations у межах партнерства проводять збір на термінові потреби пацієнтів. Речі для постраждалих дітей із "Охматдиту" збирають у столичних коворкінгах Creative States.

Укрзалізниця безплатно розміщує, годує та перевозить пацієнтів "Охматдиту". Маленьких пацієнтів безплатно розмістять у лаунж-зонах Центрального залізничного вокзалу Києва, нагодують та посадять на поїзди додому або в інше місце на лікування.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації