Укрпошта оголосила конкурс на ескіз нової марки про дух і нескореність українців

Укрпошта оголосила конкурс на ескіз нової марки про дух і нескореність українців Зображення: пресслужба Укрпошти

У День Гідності та Свободи, 21 листопада, Укрпошта оголосила всеукраїнський конкурс на створення ескізу до нової поштової марки. Про це повідомили у пресслужбі поштового оператора.

Взяти участь у конкурсі можуть ілюстратори, художники та дизайнери. Їх просять "представити дух і нескореність українців всьому світу" і показати своє візуальне бачення коду української нації.

Беріть за основу образів ці наповнені глибинним сенсом слова — "гідність", "свобода", "воля", "гарт". Нехай це буде ескіз-символ, ескіз-знамено, ескіз-емблема, що транслює нашу незламність та нестримну жагу до вільного життя, — кажуть в Укрпошті.

Конкурсні роботи прийматимуть до 21 грудня включно. Взяти участь можна за посиланням.

Учасники конкурсу мають подавати свої роботи у вигляді малюнка чи графічного макета з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi. Важливо, щоб конкурсні роботи не порушували авторські права інших осіб. Від кожного учасника приймають не більш як п'ять ескізів.

Переможця визначать за допомогою голосування. А ескіз-фаворит стане знаковою поштовою маркою у 2024 році. Також Укрпошта може запропонувати іншим учасникам співпрацю з відтворення їхніх робіт на конвертах та листівках.

Нагадаємо, на початку листопада 2023 року Укрпошта відкрила на новій локації у Києві філателістичну крамницю. У ній можна придбати свіжі поштові випуски та екземпляри минулих років — рамки, презентаційні книги, листівки та сувенірні марки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації