Укрзалізниця розширила перелік поїздів із пріоритетним бронюванням для військових

Укрзалізниця розширила перелік поїздів із пріоритетним бронюванням для військових Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне онлайн-бронювання квитків для військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Там кажуть, що ці зміни дозволять гарантовано покривати більшу частину потреби у квитках для термінових відряджень з та до прифронтових регіонів.

Крім того, з 8 липня оформити заявку на бронювання квитків можна буде, починаючи за п'ять діб до рейсу і до безпосереднього дня відправлення.

Забронювати квитки для військовослужбовців та їх сімей можна на спеціальному порталі. Викупити їх можна в касі вокзалу, надавши оригінал або копію посвідчення учасника бойових дій. Родичі військового мають надати документи, які підтверджують спорідненість із ним.

Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких у дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи, — зазначають в УЗ.

Також там нагадали, що для планових поїздок у застосунку Укрзалізниці працює сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу.

Нагадаємо, Укрзалізниця змінила час відкриття онлайн-продажів квитків на потяги до Польщі, Словаччини, Австрії та Молдови, щоб стабілізувати роботу свого застосунку.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації