Укрзалізниця запустила оновлений сайт для купівлі квитків

Укрзалізниця запустила оновлений сайт для купівлі квитків Фото: "ТиКиїв"

Укрзалізниця запускає оновлений сайт для купівлі квитків на поїзди по Україні та закордон. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Новий сайт поки що працює у режимі бета-режимі. Він доступний за посиланням. В Укрзалізниці кажуть, що перехід на нову версію "буде здійснюватися поступово для комфорту всіх користувачів".

У веб-версії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через "Дія.Підпис". Завдяки злагодженій роботі нашої ІТ-команди, пасажирської компанії та партнерів продовжуємо якісну диджиталізацію сервісів від Укрзалізниці, — каже голова правління Укрзалізниці Євген Лященко. 

На оновленому сайті доступні такі функції: 

  • купівля квитків на будь-який поїзд по Україні; 
  • купівля квитків на міжнародні рейси;
  • купівля квитків у жіночі купе;
  • безготівкова оплата квитків за допомогою Apple Pay та Google Pay і багато іншого.

Зокрема, тут можна буде придбати квитки на такі популярні міжнародні поїзди як Київ — Варшава та Київ — Відень. Для цього користувачу потрібно верифікувати свій акаунт через "Дія.Підпис". Перевірку достатньо пройти лише один раз, після чого акаунти на сайті та в застосунку УЗ будуть синхронізовані. 

Також на порталі є табло з часом відправлення поїздів та посилання на різні сервіси Укрзалізниці.

Нагадаємо, у "Дії" запустили бета-тестування посвідчення ветерана, яке вже незабаром з'явиться застосунку. На тестування нового електронного документа можуть записатися учасники бойових дій, люди з інвалідністю внаслідок війни, постраждалі учасники Революції Гідності тощо.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації