Укрзалізниця запустила сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу: як скористатись

Укрзалізниця запустила сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу: як скористатись Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Укрзалізниця після бета-тестування запустила функцію моніторингу квитків на потяги з можливістю їх автоматичного викупу для всіх користувачів. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

За час тестування, у якому взяли участь 3225 користувачів, УЗ отримала близько 500 пропозицій та скарг щодо роботи сервісу. Тепер, після їх опрацювання, нову послугу відкрили для усіх користувачів застосунку, а щоб функція запрацювала, його потрібно оновити. 

Для користувачів, які авторизувалися через "Дія.Підпис", доступний моніторинг двох типів:

  • на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
  • на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

При моніторингу конкретного поїзда також можна увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього потрібно внести дані про пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції гроші одразу знімуться з рахунку, а якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, уся сума повернеться на картку автоматично.

Коли необхідні квитки знайдуться, користувач отримає пуш-повідомлення у застосунку УЗ. А якщо активована функція автовикупу, то прийде пуш-повідомлення про вже викуплені квитки. 

В УЗ зазначають, що моніторинг та автоматична купівля квитків недоступні для поїздів до/з Польщі (крім "Інтерсіті+") та прямого поїзда Київ — Відень. Але користувачі зможуть отримати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки. 

Ми продовжуємо постійно вдосконалювати застосунок, тож продовжимо приймати пропозиції та зауваження через "Зворотний зв'язок" в застосунку в темі "Відстежування вільних місць", — додали в Укрзалізниці.

Нагадаємо, Укрзалізниця спільно з UNICEF планує запустити сімейні вагони на деяких внутрішніх рейсах. Проєкт мають реалізувати до кінця цього року.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації