Ураганний вітер наробив лиха в Києві (оновлюється)

Ураганний вітер наробив лиха в Києві (оновлюється) Фото: ДСНС України у м. Києві

Сьогодні в Києві спостерігаються сильні пориви ураганного вітру, які до кінця доби можуть сягати 25-28 м/c. Оголошено другий рівень небезпеки, помаранчевий.

За інформацією КМДА, в Києві вже зафіксовані кілька випадків травмування людей через негоду. У Шевченківському районі столиці дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих травм він помер.

Також у Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Її госпіталізували до лікарні.

На просп. Берестейському на автівку впало дерево. Людина, яка перебувала в авто, від госпіталізації відмовилася.

Впало дерево на автомобіль і по вул. Зв'язківців. Рятувальники за допомогою бензоріза звільнили автомобіль від дерев та розчистили проїжджу ділянку дороги. Жертв та постраждалих внаслідок події немає.

0 / 0

Страждають від ураганного вітру і будівлі. За інформацією пам'яткоохоронного хабу "Цегла", з пам'ятки архітектури по вул. Гончара, 74, зірвало дах.

Ураганний вітер наробив лиха в Києві
Фото: телеграм-канал пам'яткоохоронного хабу "Цегла"

Дані на 12:25 від Віталія Кличка

Станом на 12:25 внаслідок негоди у столиці вже двоє загиблих — чоловіки віком 65 і 35 років. 7 мешканців Києва отримали травми й переломи. 5-х людей медики госпіталізували в столичні лікарні.

На цю годину зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. На ліквідацію наслідків буревію залучено 34 одиниці техніки та 208 працівників аварійно-диспетчерської служби "Київзеленбуду" й аварійні бригади комунальників в районах міста.

Ліквідація наслідків негоди триває.

Що зі світлом

ДТЕК попереджає киян, що негода може призвести до аварійних відключень світла. До цього треба бути готовими. Наразі електрики працюють у посиленому режимі й ліквідовують наслідки стихії.

У Києві станом на 14:00 аварійних відключень не зафіксовано.

Натомість у Київській області ситуація напружена. Станом на 13:00 пошкоджено 305 ліній електропередачі та 7 тис. 351 трансформаторну підстанцію. Найбільше відключень фіксується в Бориспільському, Броварському, Бучанському, Фастівському та Обухівському районах.

Над ліквідацією аварій працює 117 бригад.

Радимо киянам бути максимально обережними, враховувати погодні умови і без нагальної потреби не виходити на вулицю. Поради, як вести себе під час ураганного вітру, ти можеш дізнатися за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації