В "Охматдит" принесли тварин із київського зоопарку: навіщо це потрібно

В "Охматдит" принесли тварин із київського зоопарку: навіщо це потрібно Фото: kyivcity.gov.ua

У лікарню "Охматдит" принесли тварин із київського зоопарку. Таким чином керівництво лікарні вирішило підтримати маленьких пацієнтів, які залишилися лікуватися в уцілілих після російської ракетної атаки корпусах. Про це повідомила пресслужба КМДА.

Такі акції психологічної підтримки столичний зоопарк проводить в "Охматдиті" вже сьомий рік. 

Навіть під час повномасштабної війни КиївЗоо продовжує співпрацю з "Охматдитом", відвідуючи дитячу лікарню із тваринами-асистентами у середньому 15-20 разів на рік та радо приймаючи маленьких пацієнтів на власній території цілорічно, — розповів мер Києва Віталій Кличко.

0 / 0

Про сьогоднішню акцію попросило керівництво лікарні, щоб розрадити, заспокоїти та підтримати дітей.

Нагадаємо, що вранці 8 липня російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву. Було зруйновано один із корпусів дитячої лікарні "Охматдит" та один із під'їздів житлового будинку в Шевченківському районі. 

У вівторок, 9 липня, рятувальні роботи на території "Охматдиту" завершили. Того ж дня столичні електрики повернули світло в лікарню і житлові будинки, які залишилися без електроенергії після російської ракетної атаки. 

Також повідомлялося, що держава повністю відбудує дитячу лікарню "Охматдит". На засіданні 9 липня уряд ухвалив рішення спрямувати 100 млн грн з резервного фонду держбюджету на першочергові відновлювальні роботи в "Охматдиті".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації