В Україні перезапустили бренд "Створено захисниками": що це і де купити

В Україні перезапустили бренд "Створено захисниками": що це і де купити Фото: Ігор Кузнєцов/"ТиКиїв"

Міністерство у справах ветеранів перезапустило бренд "Створено захисниками" — він має популяризувати товари, виготовлені ветеранами-підприємцями, і посприяти розвитку ветеранського бізнесу. 

Проєкт довгий час був на паузі, але тепер його вирішили відродити. Мінветеранів вже спростило алгоритм участі у проєкті для захисників і захисниць, оновило договори та форми заяв й вимоги до документів.

Зараз до проєкту "Створено захисниками" залучені 15 учасників, при чому за останній місяць маркування отримали 10 ветеранських бізнесів. Мінветеранів працює над масштабуванням проєкту й запрошує всіх ветеранів-виробників подавати заявки для отримання права використання бренду. Детальніше про те, як це зробити, можна дізнатися за посиланням.

Продукцію, марковану "Створено захисниками", вже продають у торгових мережах "Сільпо", "Новус" та "Ашан".

Прошу споживачів, коли бачите маркування "Створено Захисниками", — купуйте, підтримуйте ветеранське підприємництво та поширюйте інформацію серед друзів, знайомих, рідних, — каже в. о. міністра у справах ветеранів Олександр Порхун. 

Також оновлений бренд збираються інтегрувати у проєкт "Зроблено в Україні", і вже розробляють спільну концепцію.

Нагадаємо, Київщина і штат Вашингтон запускають онлайн-платформу для співпраці бізнесу. На цій платформі представники компаній та виробництв двох регіонів співпрацюватимуть і продаватимуть свої послуги та продукцію. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації