В Україні запустили гарячу лінію "Струм": дадуть відповіді на запитання щодо енергетики

В Україні запустили гарячу лінію "Струм": дадуть відповіді на запитання щодо енергетики Фото: freepik.com

Міністерство енергетики запустило гарячу лінію "Струм". На ній фахівці дадуть відповіді на питання, що стосуються встановлення альтернативних джерел енергії для забезпечення власної енергонезалежності та інші. Про це повідомляє пресслужба Міненерго.

Консультації можна отримати за номером 15-49. Гаряча лінія працює цілодобово і безоплатно, на неї можуть звертатися громадяни та бізнес.

Звернувшись на цю телефонну лінію, можна дізнатися, як посилити енергонезалежність своєї оселі або підприємства, отримати інформацію про державні фінансові програми підтримки для встановлення додаткових потужностей генерації електроенергії та інші поточні питання щодо ситуації в енергетиці.

За словами міністра енергетики Германа Галущенка, мета запуску гарячої лінії "Струм" — дати українцям інформацію про можливості підключення альтернативних джерел енергії, отримання державної фінансової підтримки, детальних консультацій та розв'язання проблемних питань із встановленням та підключенням обладнання.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що столична влада збільшила суму відшкодування вартості генераторів та інших автономних джерел енергії, які були куплені ОСББ та житлово-будівельними кооперативами. Також компенсацію отримають обслуговчі кооперативи, юридичні особи та управління багатоквартирних житлових будинків.

Читай також: "Програма "GreenДІМ": два мільйони гривень від держави на сонячні панелі та теплові насоси"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації