В Україні запустили ресурс зі знижками та безплатними послугами для ветеранів

В Україні запустили ресурс зі знижками та безплатними послугами для ветеранів Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

В Україні запустили ресурс Veteranam, на якому збирають інформацію про спеціальні пропозиції, знижки та безплатні послуги для ветеранів і чинних військовослужбовців.

Щоб побачити актуальні пропозиції, потрібно перейти у розділ "Знижки". До кожної з них створена картка з коротким описом, розміром знижки та посиланням на сайт. Пропозиції можна фільтрувати за містом та типом послуги чи товару. Також можна вибрати тільки безплатні послуги. 

Зараз на сайті є 45 пропозиції з різних міст України. Серед них — знижки на купівлю продуктів, меблів, житла, автозапчастин, військового та туристичного спорядження, отримання медичних послуг тощо.

В Україні запустили ресурс Veteranam зі знижками для ветеранів
Скриншот сайту Veteranam

Зазвичай, щоб отримати знижку, потрібно надати посвідчення ветерана чи інший документ, що засвідчує статус учасника бойових дій. Але деякі бізнеси можуть вимагати додаткові документи. Частина пропозицій доступна також для членів родин військових.

Багато знижок доступні як для ветеранів, так і для членів їхніх сімей. Умови конкретної знижки завжди зазначені в описі пропозиції, тому радимо уважно читати деталі перед використанням, — зазначено на сайті Veteranam.

Як розповіла UX/UI дизайнерка проєкту Ірина Остролуцька, над його розробкою команда працювала декілька місяців. Вони проаналізували бізнеси, зібрали інформацію про пропозиції для ветеранів та розмістили їх на одному ресурсі. 

Команда активно працює над покращенням і розвитком проєкту, тому незабаром там буде ще більше пропозицій і нові розділи. Також планують запустити мобільний застосунок.

Нагадаємо, Мінветеранів запустило е-Карту вакансій для ветеранів, яка полегшить їм пошук роботи на держслужбі. Користувачі можуть обрати для себе вакансії в різних регіонах, отримати інформацію про обов'язки та вимоги, рівень зарплати тощо.

Читай також: "Київські військовослужбовці можуть вирушити в безплатні тури на Захід України"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації