Вандали розмалювали фасад кінотеатру "Жовтень" образами у бік ЛГБТ+ спільноти

Вандали розмалювали фасад кінотеатру "Жовтень" образами у бік ЛГБТ+ спільноти Фото: facebook.com/zhovten

Напередодні прем'єри фільму "Уроки толерантності" невідомі розмалювали фасад столичного кінотеатру "Жовтень" та сітілайт з постером стрічки образами в бік ЛГБТ+ людей. Про це повідомили у пресслужбі кінотеатру.

Там кажуть, що вандали зіпсували фасад і сітілайти кінотеатру саме через майбутній показ фільму, який висміює ставлення до ЛГБТ+ спільноти в українському суспільстві. Зокрема, невідомі залишили напис "ЛГБТ = русня".

Поки наша нація бореться за свою свободу, за свободу волевиявлення, демократію, за повагу до особистого вибору, деякі наші співгромадяни досі підтримують російські наративи, адже це там переслідують і забороняють представників ЛГБТ спільноти, — зазначили у "Жовтні".

0 / 0

Прем'єра сатиричної комедії "Уроки толерантності" режисера Аркадія Непиталюка запланована на 14 лютого. Темою фільму є упередження українців щодо ЛГБТ+ людей.

За сюжетом, пересічна українська родина долучається до нової програми євроінтеграції, яка пропонує пільги за те, що у них певний час поживе представник ЛГБТ+ спільноти. 

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, які ще фільми виходять в український кінопрокат у лютому. Серед них — довгоочікуване продовженя фантастичної саги "Дюна", драма про сина Івана Франка та гастрономічна французька мелодрама.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації