Важливі київські шляхопроводи визнали непрацездатними

Важливі київські шляхопроводи визнали непрацездатними Фото: патрульна поліція Києва

У Києві Комісія з перевірки стану мостових споруд оглянула три столичні шляхопроводи. Під час огляду виявилося, що вони перебувають у п'ятому стані працездатності. Тобто їх визнали непрацездатними. Про це повідомляє видання "Новини.LIVE" з посиланням на Міністерство інфраструктури України. 

Зокрема непрацездатними виявилися: 

  • шляхопровід на перетині вул. Новокостянтинівської з під'їзними залізничними коліями по вул. Портовій та двома автопроїздами; 
  • шляхопровід на перетині вул. Миропольської з Броварським проспектом і Святошинсько-Броварською лінією метрополітену біля станції "Чернігівська"; 
  • шляхопровід на перетині вул. Будівельників з Броварським проспектом і Святошинсько-Броварською лінією метрополітену біля станції "Дарниця". 

На цих шляхопроводах комісія зафіксувала численні дефекти. А саме: сколювання захисного шару бетону з оголенням та корозією робочої арматури балок прогонової будови й опор, утворення поздовжніх тріщин в окремих балках прогонової будови, утворення сталактитів та висолів на балках прогонової будови у місці їх стикування, корозію закладних деталей діафрагм об'єднання балок.  

Відповідальність за стан цих споруд лежить на органах місцевого самоврядування. Винними в неналежному догляді за шляхопроводами є місцева влада, балансоутримувач або підприємство, яке мало виконувати відповідні роботи.

Нагадаємо, що нещодавно непрацездатними офіційно визнали ключові переправи через лівий і правий береги Києва — міст Метро та міст ім. Патона. Які дефекти там виявили — дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації