Великі черепахи в київському зоопарку переїхали в новий дім

Великі черепахи в київському зоопарку переїхали в новий дім Фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua

Найбільших черепах у столичному зоопарку — Дядю Сашу, Матильду й Чебурека — переселили в новий будиночок. Разом із ними нове житло отримали черепахи, врятовані під час війни з постраждалих територій. Про це розповіли в Київському зоопарку. 

На відтвореному куточку живої природи загальною площею 370 кв. метрів розмістились аж три зелені фазенди. Для максимального комфорту африканських черепах у природному вольєрі встановили тіньові навіси та парасольки від спеки та дощу.

А ще ці велетенські мешканці угідь полюбляють приймати піщані та водяні ванни. Тож басейни й пісочниці — прекрасне доповнення для їхнього комфортного життя, — розповіли працівники зоопарку.

0 / 0

Вони додали, що шпорові черепахи харчуються травою, сіном, овочами та фруктами. Найсмачнішими ласощами для них є гібіскуси. Квітки вирощують у самому зоопарку й пригощають черепах.

Побачити шпорових черепах на нових літніх фазендах можна на початку Центральної алеї Київзоо (одразу за будиночком папуг-монахів).

  • ДЕ? Берестейський проспект, 32.
  • КОЛИ? Щодня до 17:00. Час роботи квиткових кас: понеділок — з 12:00 до 17:00, з вівторка по неділю — з 10:00 до 17:00. 
  • СКІЛЬКИ? 115–220 грн.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що слона Хораса в столичному зоопарку перевели в зимовий вольєр. Це було зроблено, щоб тварина не страждала від спеки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації