Весь світ відповідає: "Героям слава!": Зеленський записав потужне відеозвернення до Дня Незалежності

Весь світ відповідає: "Героям слава!": Зеленський записав потужне відеозвернення до Дня Незалежності Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із 32-ю річницею Незалежності держави. Він записав відеозвернення на фоні стінопису із зображенням Героя України Олександра Мацієвського, якого розстріляли війська рф після слів "Слава Україні". 

Сьогодні ми відзначаємо 32-гу річницю нашої Незалежності — Незалежності України. Це цінність для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен. Бо ця боротьба за те, що важливо кожному. Це — незалежна Україна, — сказав Володимир Зеленський.

У своїй промові президент зазначив, що у великій війні немає маленьких справ. Подякував кожному, хто боронить Незалежність держави, та родинам воїнів.

Вам — батькові українського воїна, вам — матері українського захисника. Всім українським родинам, які виховали у своїх дітях любов до України й відвагу боронити її щосили. Дякую кожному, хто чекає рідних із фронту, кожному, хто щодня молиться за них, хто телефонує чи пише таке важливе: "Як ти?", аби почути таке бажане: "Все добре!" І таке цінне: "Я тебе кохаю"... "Наш син зробив учора перший крок"… "Доця сьогодні сказала: "Тато"… Кожне слово важливе, — сказав президент України.

Також Володимир Зеленський подякував усім, хто забезпечує в країні зв'язок. Він подякував учителям, медикам, електрикам та всім, хто працює на перемогу України.

Він зазначив, що сьогодні важливий кожен. Кожен, хто пережив окупацію, хто тримав на площах український прапор, хто не втратив України в собі.

Важливі всі, хто довів: усі потрібні, усі важливі — і люди, і дії, і слова. Бо ми всі зробили так, що коли один говорить: "Слава Україні!", весь світ відповідає: "Героям слава!", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, цьогоріч Київ не планує масових заходів до Дня Незалежності України. Однак плануються урочистості державні та місцеві, локальні, у районах столиці. Анонсують, що більшість заходів будуть дуже корисними та пізнавальними.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації