Від початку року у Києві переробили понад 4500 вивісок: що з ними було не так

Від початку року у Києві переробили понад 4500 вивісок: що з ними було не так Фото: unsplash.com

За перші сім місяців 2024 року у Києві привели у відповідність понад 4500 рекламних засобів та вивісок. Про це повідомили в Управлінні з питань реклами КМДА.

Конструкції порушували правила розміщення реклами у Києві. Зокрема, були розміщені самовільно, не відповідали поданому макету або типу конструкції у певній форматній зоні. Власників реклами змусили переробити свої конструкції, щоб ті відповідали нормам.

Наприклад, деякі вивіски мали вигляд громіздких суцільних стендів з підсвіткою та ще й були розміщені без узгодження. На вимогу Управління з питань реклами власники закладів, яким належали вивіски, привели свою рекламу у відповідність до правил. Нові вивіски мають акуратний вигляд та відповідні документи.

Фото: facebook.com/kyivreklama

У "Київрекламі" нагадали, що вивіски та зовнішня реклама мають відповідати дизайн-коду міста та розміщуватися відповідно до затверджених макетів. Отримати документ на вивіску можна всього за 10 днів.

Нагадаємо, з історичної будівлі в центрі Києва, у приміщенні якої раніше працювала старокиївська аптека, прибрали вивіску книгарні. За словами комунальників, вона порушувала правила розміщення реклами.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації